Fixa till barnens rum


Att inreda barnens rum kan vara en utmaning i sig. Kommer de att trivas och kommer man att få till det där perfekt rummet som både ska vara sovrum men också ett rum som man kan leka i. Är barnen i skolåldern så behöver man en plats för att kunna sitta och göra sina läxor.

Barnens rum

Det är ett rum som ska fungera i flera olika lägen i livet. Inför skolstarten på hösten så kan det vara en bra idé att ta ta i barnens rum. Börja med att rensa ut allt som finns i rummet. Nu behöver inte allt kastas utan kolla upp vad som barnen vill ha kvar och vad som kan kastas eller säljas på någon loppis. Det finns en fördel att låta barnen vara med och bestämma.

Många gånger så behöver en uppfräschning av barnrummet inte kosta allt för mycket. Spackla och måla är fördelaktigt i ett barnrum då man enkelt kan måla om i annan kulör nästa år. För att få lite mönster så kan man måla med schabloner med något som barnen uppskattar. Lite nya lampor, gardiner och en matta som matchar väggfärgen kan gott och väl räcka.

Det roliga börjar när man är klar med renoveringen och får börja inreda på nytt. Vissa möbler kanske bara fått en uppfräschning med lite ny färg. Andra saker kanske man köpt nytt för att förnya sig något. Det kanske kan vara läge att skaffa några nya leksaker också till det nyrenoverade rummet. Det finns mycket att välja bland hos företaget Simbadusa som du kanske inte hittar på något annat ställe.